Hos moster

heeej allihopa hur mår ni? jag mår i alla fall ganska bra förutom att jag saknar mamma så hemskt mycket. Hon ska stanna i två veckor till oooh, hoppas att min mormor klarar sig bara. Fuck Cancer!! jobbigt att man inte kan bota det med något, man får bara hoppas på det bra eller på det bättre, bästa. Jag saknar alla dem. Men nu ska jag i alla fall berätta för er om vad jag gjort och grejer som hänt. Jag har för det mesta varit hemma, tagit hand om min lillebror, varit i skolan m.m.
igår gick jag ut med Amer, vi gick runt i stan en sväng skulle köpa en tröja till mig själv, senare gick vi till Siba och Stadsbiblioteket. Därefter åket jag till min moster och träffade Shevan. Sen kom Shevan in till min moster, han satt och spela lite Fifa med min bror och mina kusiner och jag bara satt där som "luften" . Ingen pratade med mig haha. 
Nu sitter jag hos min moster och kollar runt i internet lite grann med min kusin.

Låt: Mahasti - Vaghti Raftam
Motto: va dig själv!

Ska röra på mignu, ha det bra allihopa puuuss 
Diana*

Saknar

Saknar min kära mamma , saknar henne jävligt mycket. Vill att du ska komma tillbaka , its hard and I miss you soo my bittersweet. du är den bästa som finns verkligen. Hoppas att mormor blir bättre med, saknar er alla jätte mycket come back. det är så tråkigt nu förtiden utan mamma , finns inget o göra nästan . väntar bara tills den 20 , oooooooooh then livet är uuuunderbart . and i have my babe soo ,:D allting kommer bara bli bra då. 

haaa det göött alla puuss

RSS 2.0