Mohsen Chavoshi

namnet säger väl allt..

Hello

Hej på er!
Sitter här hos mammas vänner och har det lite eller ganska tråkigt, Jag är sjukt trött och vill gärna hem, mamma har gått ut fy! Men iallafall skolan börjar snart ska bli kul, Har börjat i basket nu med, börja växa lite grann iallafall haha.
Nej men nu ska ja ta med mig min kusin och min lillebror hem till mig, börjar tröttna på detta stället.

Puuuuuss så längee*


Morning hun

Godmorgon
gick nämnligen upp för en liten stund sen, vad ska man säga en dålig vana. Skolan börjar snart och jag sover inte alls rätt! igår smsade jag med en person som jobbar på Volvo och han spelade fotboll med one person. Gud så mycket jag skämdes haha. Idag är jag lite stressad , imorgon får vi svaret på om min mormor har cancer eller ej. Hoppas att allting går bra, vill inte att något ska hända henne, hon är nämnligen bara 60 år. Allt började med att hon krockade, sedan följde hennes sjukdomar. Saknar henne, vill träffa henne men hon bor i Iran.
Man får alltid tänka possitivt vid sådana tillfällen, try to smile.
Sedan tror jag att jag har börjat komma över honom, fast jag pratar om honom ganska ofta, börjat sjunga som Afghaner pga. att han alltid gjorde det, automatiskt! Så igår satt Niyosha och Sam o skratta åt mig. I try to forget him, men det tar sin tid och det är lite svårt. Jag tog bort alla mina sms, det är redan ett steg!

Tjejer och killar är som hundar tycker jag. Hundar gräver ner allting dom hittar och när dom behöver det, gräver dom upp det igen. Så är vi med, vi bråkar och glömmer bort det för stunden "gräver ner det", sedan när vi börjar bråka gräver vi upp allting som hänt igen. Därför är det ändå ingen idé, han kommer säkert allid ta upp grejer som hänt. Dels så kommer det aldrig mer blir jag och han, måste börja acceptera det, så är det. What goes around comes around, gjorde ett misstag och nu får jag ta skitet tillbaka, så funkar livet. Inte mycket man kan göra åt situationen.

Jag ska ut senare med två vänner, köra runt lite. Ta det lugnt hela dagen, har nämnligen blivit förkyld. Måste ta det lugnt, skolan börjar på måndag så att.

Dagens låt: Shahyad - Delam barat tang shode
Motto - Everything's gonna be alright
Juuupp nu var jag klar med detta, skriver kanske mer senare mot kvällen,,
Ta hand om er allihopa, puussar och kramar*

Torsdag

Shululu läget med er? med mig är det underbart iallafall.
sitter med Niyosha, har precis ätit mat vi käkade Kotlett, Pambiff och pomesfrites plus brunsås. Det var grymt gott och eftersom att det var JAG som lagade maten var det mycket godare. Nu sitter vi här och kollar runt lite grann, lyssnar på musik och på mammas och pappas prat. Idag har jag inte gjort så mycket eller jo åkte in till Backapalan en sväng och träffade på Glajol och Carro, skulle lämna lite saker. Sedan gick jag och Niyosha runt lite och nu är vi hemma.

Övningskörning kursen

Jo som jag sa i förra inlägget så var jag på en övningskörnings kurs. Det var väldigt långt tråkigt, det var 3timmar. Men eftersom att de bjöd på Kaffe, juice och mackor hade jag det inte så tråkigt. Dels så var ju pappa med, så det var jättekul han sa lite grejer som var väldigt ironiska. Ena grejen var ju att Leif som jobbar där berättade om hur man kör bil och massa annat, så han frågade om någon undrade om något och då räcker pappa upp handen och säger: Ursäkta?! när ska vi få ta för oss? alla börjar ju självklart skratta och så sitter jag där och skäms haha. Sedan gjorde han massor med grejer, när Leif pratade så upprepa pappa allting han sa blev nästan lite psykad. Men det var kul iallafall, jag kommer ta 5 körlektioner med Leif och sedan där efter tar jag lektionen med min handledare(pappa).

Dagens låt: Mohsen Chavoshi - Esghamo Daste Kam Nagir ( video )
Motto: Move on, get over it.

Nu ska jag röra på mig, ska se på en film som heter Royayeh Khis. Ha det bra
puuuuss


True

I´ve learned that things change, people change.
But it doesn´t mean you
forget the past or try to cover it up.
It simply means that you move
on and treasure the memories.
Letting go doesn´t mean giving up,
it means accepting that things
just wern´t meant to be.


Sommarlovet

Hej på er, allt bra med er? själv mår jag inte så bra, börjar bli lite småsjuk. Dåligt väder, regnar så less på Sveriges väder. "Solen är rädd för Sverige" -  det är vad jag tror och säkert många andra med.
Ska berätta lite kort om mitt sommarlov, den är inte slut än. Skolan börjar 1 September för min del, heell yeah!

Sommarlov
Sommarlovet har vart helt okej för min del. Planerana för denna sommaren var att jag skulle stanna kvar i Sverige och jobba men inget blev av. Jag fick ett jobb på äldreboendet här i Kärra, men jag trivdes inte med jobbet det var väldigt jobbigt. Jag jobbade iallafall i två dagar sedan bad jag min mamma ringa och säga att jag slutar. Jag ringde till mina kusiner i London och frågade om jag kunde resa dit i några veckor och det var självklart okej för dom. Jag packade väskan, köpte en biljett till london stannade där i tre veckor. Först åkte jag till Brighton till mina kusiner, hade ganska skoj där men var lite jobbigt eftersom att dom var vegetarianer och jag klarade inte av det haha. Kött behöver jag för att kunna överleva. Så jag tog tåget efter tre dagar och åkte till London, där jag mötte min kusin. Där hade jag det verkligen jätteskoj, han jobbade men jag hade ändå kul. På morgonen gick jag upp, käka frukost i Hilton Hotell PS. det var gratis för han jobbar där. Sedan åkte jag med Jubeeli Line till, Oxfordstreet, Phicadelli street, Bond street, Canda water m.m. Brukade gå till Casino och spela lite ibland, det var ganska kul. Hitta några vänner med. Vi åkte och klubba nästan varje kväll., Men sedan efter ett tag började jag längta hem faktiskt, som sagt "Borta bra men hemma bäst" och det är sant. Den 11agusti åkte jag tillbaka och sedan har jag inte gjort så mycket. Så var sommarlovet för min del, hoppas på en bättre och finare väder nästa sommarlov.

Idag ska jag gå på en övningskörning kurs, för att få tillstånd. I tre timmar ska jag sitta och lyssna, lite långtråkigt men samtidigt värt.

Well, idag har jag inte haft tid och tänka på honom. Hoppas att jag kommer över honom snart. Ska träffa Amer på lördag, ska bli kul. Han ska "hjälpa" mig och komma över honom. Så på lördag ska jag åka till Kungälv.
Nu ska jag gå och laga mat med mamma, skriver nog mer senare ikväll.

Dagens låt: 7th Band - Setareh

Motto: Var dig själv

Ha det bra allihopa, puuss på er så länge .


mmm

the only way i can be with him is relive the memories with this song we listened to together ...
www.youtube.com - ghoroob

26 Augusti

heeello bloggen.. jag sitter här och klockan är 23.12 har absolut inget annat för mig, livet känns så tråkigt nu förtiden alltså,..nu ska jag iallafall sluta och klaga förfan.. jag sitter i min brors rum, mörkt är det verkligen endast data skärmen som lyser just nu..lyssnar på Chavoshi - Toye shahri ke to nisti, för er som inte vet vem han är, jo det är en persisk artist min idoool.. han är bäst!! Arezoume ke ye lahze ro be roye man beyisti - Önskar att du kunde stå mitt emot mig i en sekund. fast det låter mycket bättre på persiska då! This song is probably one of the best songs.... amazing.. Men iaf strax fyller min kärlek år, Mona hon blir 18 år hehe.. önskar henne all lycka i världen verkligen..I really love her..
Satt och kolla på Prinsessans dagbok, gud tänk om man bara kunde bli en prinsessa så lätt.. men tråkigt nog uttnytjar alla en och är ens bästa vän helt plötsligt..bortsett från prinsessan, men så fort man börjar bli något stort vill alla komma till en.. shit får mig och börja fundera på hur mycket falskhet det finns i denna värld..

And mitt motto idag är: Shiit happens, get over it..

Todays music: Siavash Ghomeyshi- ghoroob

Well, have a good day everybody nu ska jag gå
kisskiss diana.


to be happy, and to cry happiness.

Hur jag än söker och letar skulle jag aldrig finna tillräckligt med ord/meningar för att
kunna beskriva hur mycket dem betyder för mej, hur mycket jag älskar dem.
Hur glad jag är att just jag är deras. Jag vill aldrig vara någon annans.
Det gör bara så innerligt ont, att känna att jag inte alltid kunnat visa hur mycket dem är för mej. Det gör ont. Jag vill kunna göra så mycket för dem
men aldrig kommer jag kunna ge tillräckligt för allt dem gjort.

Och jag vet att någongång, kanske fler, kommer jag tänka efter jag handlat. Att jag någongång kommer ta dem för givet. Det liksom ligger i min natur.
dem har alltid funnits där och jag vet inget annat.




Men jag hoppas bara dem vet, att utan dem
skulle jag ta mitt sista andetag direkt.
Familjen!

Dagens låt: Mohsen Chavoshi -  Shari ke to nisti


Önskar

Jag ramlar faller ihop till flera bitar, jag gråter men jag kan tyvärr inte sätta fingret på vad och när du frågar har jag inte ens något svar. Jag vet att du alltid vill mitt bästa men trots det så gör det ont ibland, du och jag. Vi vill korrigera göra allting rätt. Jag är väldigt ledsen för vad jag gör mot dig. Jag vill också kunna ge, det gör ont att bara ta och ta. Tänk om det tar slut någongång och jag har inget att ta och du har inget att ge vad finns kvar då ? Jag gillar när du ryser och när du skrattar även fast du inte vill det, gillar gör jag när du ler till mig bara för att göra mig glad även fast det inte finns någon helhet. Det är dig jag tycker om, ingen aning om hur jag ska berätta det men du borde förstå .
Kan inte göra något mer än att önska att det bli vi två !


Dagens låt: Moein - Toloue


Im sorry

Här sitter jag igen och tänker, när ska dessa tankar släppa? när ska jag börja gå vidare? snart antar jag.
Känns som om att man sitter fast i en cirkel och bara snurrar runt sig själv. Jo visst det är väl jobbigt, men det är jag själv som har gjort det till att det är jobbigt. Varför ska man hitta på en massa? försöka ändra på sig själv för att fler ska börjar tycka om en? Nejnej sånt existerar inte längre. Ja har visst gjort mina fel men som sagt man lär sig av sina misstag och det har jag gjort denna gången..Och om man gör fel och erkänner det man gjort och verkligen ångrar det varför inte förlåta personen? man glömmer inte såndant för ärligheten är de vikigaste. Men om vissa har d svårt så.. e det deras egna problem!


Nu har jag iallafall bestämmt mig för att göra något med mitt liv, gå vidare. Man måste gå vidare, som jag alltid säger jag har tusen trappor framför mig och nu ska jag gå uppåt istället för att sitta fast. Jag kommer ingenstans annars.

Nu är det skolan som gäller, 2år kvar tills man tar studenten och jag vill ha jättebra betyg. För att göra föräldrarna stolta och för mitt eget bästa!
Well, I move on trust me, det kanske tar tid men allting blir bra. Ska "jag" se :)
Plugg plugg i år, dansen och min familj (L)

Dagens låt: Mohsen Chavoshi: Sange saboor

Vii hööörs puuuss


Val

Kommit fram till att ett val kan leda till mycket, till någonting dåligt eller någonting bra. Ibland tvingas man till val man inte vill, att välja bort vänner som inte är något att ha. Men trots att besvikelsen är stor, så är det klart att det är svårt. Konsekvenserna kan bli många,
livet kan komma att bli hårt. Att leva utan människor man har älskat, att låta det förflutna bli glömt. Det är då alla minnen kommer fram, dom som man tidigare hade gömt. Det är då man minns det goda, och plötsligt märker hur det försvinner. Men det är så man måste välja, det märker man när besvikelsen påminner. Att välja är svårt !


Dagens låt: Chris brown: With you


Så att du "kanske" älskar mig stämmer nog.

När jag grät spottade du på mig. När jag låg ner sparkade du på mig. När en del av mig dog stog du och tittade på mig bara. Du nekade mig. Så hur kan du ens förvänta dig någonting av mig? Jag gjorde allt jag kunde. Jag ville så mycket, tror aldrig jag har haft en vilja så stark någon gång. Efter allt så kände jag inte igen dig, min bästa vän försvann. Jag kände mig så ensam och så jävla värdelös. Du blev som en främling och det enda som kom ut ur din mun var lögner på lögner, du sa grejer som inte ens var sant, du svek mig. Det var lögner som trängde sig genom mina never, in till hjärnan och som i sin tur krossade mitt hjärta totalt! Blind som jag stannade jag kvar tills jag fick nog. Jag visste att jag kunde bättre men det var inte alls därför jag lämnade det. Jag lämnade det på grund av att det inte fanns något kvar. Du fanns inte, vi fanns inte. Och nu är frågan varför du svek mig. Faktum är att du svek mig men samtidigt gjorde du mig en tjänst.
 
Dagens låt: Mohsen Yeganeh: Cheshmaye khise man


Hopp

Hej på er! Hur mår ni? jag mår i alla fall helt okej, fortfarande kärlek och massa, förväntningar med ska ni se.

Här sitter jag i alla fall och väntar på att något ska hända, något underbart, något bra.
Men jag vet inte VAD- men det spelar faktiskt ingen större roll och om det inte händer någonting, då fixar jag en ny dröm eller ett nytt mål dvs. Dessa drömmar gör så att jag får nytt hopp.

För att jag inte ska gå under och bara må dåligt hela tiden och tänka på sjuka saker så har jag kommit underfund med att jag behöver hopp:).. Men det är jag som ska fixa hoppet själv - kan inte förlita mig på att någon annan ska göra det.


Gamla inlägg

Jag gör om min blogg därför klistrar jag in nya inlägg .

Om man bryr sig om varandra och tycker om varandra, då finns man kvar även när det är dåligt. För mig är en dålig dag med dig bättre än en dag utan. Om du tyckte om mig på riktigt då skulle du inte göra såhär. Det du säger låter inte logiskt, du svek mig! Istället för att försöka reda ut det dåliga och komma ihåg allt som vart bra väljer du att göra såhär. Men du vill inte lita på mig så, utan du ger mig hopp om att det kanske kan funka igen. Det är väldigt taskigt och orättvist för det ger mig ingen chans att tänka. Allt hänger på mig och att jag har gjort fel, om jag kan ändra på mig så ?kanske? det kan funka igen. Det sätter otroligt press på mig, för att jag tycker om dig så mycket och jag vill vara med dig. Men jag kan inte vara perfekt. Jag kan inte vara i ett förhållande där alla fel och snedsteg räknas och allt bra glöms bort. Och sedan bygga ett förhållande på det, för förhållande funkar inte av sig själv. Men om man inte kan acceptera en för den personen han/hon är då är det ett dött lopp!

Det hade hänt en del grejer och nu när jag tänker efter så känner jag likadant. Just nu går jag runt och bär på en känsla som är rätt så jobbig, jag vet inte riktigt vad det är för någon känsla men en jobbig :(


Ingenting

Ni vet när man känner något man inte riktigt vet vad det är, det är liksom den där "ingenting" känslan, man kan inte "sätta fingret på det". Försöker hela tiden sätta ord och mennigar på mina känslor men det funkar knappt..Men iallafall kärleken då..man kan aldrig styra sina känslor för en annan person. Men man kan tona ner dem i sitt sinne men ändå så kan det vara ett krig mellan hjärtat och hjärnan. Men en sak som man borde göra det är att vara respektfull. Att man slutar leka med andras känslor pga. ha något man kan skryta om. Men liksom det finns inga stilpoäng för högt antal krossade hjärtan, eller det kanske finns? Men jag är däremot säker på att det finns stilpoäng för empatiska, respektfulla och öppna människor-


Jepp

Fullständigt namn? Diana Sammak
Exakt ålder? 17
Vart bor du? Göteborg
Bor tillsammans med? Mamma , pappa, lillebror.
Husdjur? ingen,
Färg på ditt hus? Ljus grå.
Klass? Move-it gymnasiet.
Vilket år tar du studenten? 2010
Något jobb? nej
När gick du upp i morse? 12.30
Ska du sova ikväll? självklart
Duschat idag? nej
Kramat någon idag? yes
Pussat någon idag? mamma
Vad har du ätit idag? Tacos, godis.
Dagens klädsel? jeans, vitt linne och en svart kofta.
Dagens smink? nothing
Dagens sötnos ? me me me me
Dagens roligaste? Therese

SOCIALT

Vem kramade du senast? Mamma
Hur många har du haft sex med? Oskuld
Hur många har varit otrogna med dig? Ingen.
Har du pojk-/flickvän? Nej vill ha en dock.
Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Aha:( tråkigt krya på dig då så hör jag av mig sen puss/ Shevan

Film? Titanic
Låt? Chavoshi såklart
Mat? persisk mat
Dryck? cola
Färg? svart
Stad? göteborg
Land? usa.
Ämne i skolan? dans

SENASTE :

Personen du tänkte på?
one person
Gången du spydde? långt tag sen
Gången du grät? igår
Pizzan du åt? Mexicana
Gången du var i Göteborg? är i göteborg nu.
Gången du var i Stockholm? läängesen.
Gången du var full? never full
Gången du var hög? usch droger
Personen som såg dig gråta? ingen men personen som hörde mig gråta var nog mona

ANTINGEN ELLER :
Svart eller vitt?
Svart
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa
Tv-spel eller datorspel? tv-spel
Singel eller upptagen? singel
Hångla eller puss? beror på med vem:D
Lunarstorm, helgon eller Playahead? playahead
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Big Brother eller Paradise Hotel? big brother
Svart hår eller blont? svart hår
Blåa ögon eller bruna? bruna tack
Choklad eller lakrits?
lakrits
Göteborg eller Stockholm?
Högerhänt eller vänsterhänt? Vänsterhänt.
Coca cola eller fanta? Coca cola
Pizza eller kebab? pizza
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? båda
Leva eller dö? leva?

ANTAL

Personer du älskar?
Familjen, mona.
Personer du hatar? hatar ingen.
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ingen
Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen.
Gånger du haft minnesluckor? ouf många gånger.
Gånger du varit hög? 0
Personer du saknar just nu? 2 personer
Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång :(

VEM

Vill du kyssa nu?
Hooonoom såklart
Ska du träffa imorgon? vet inte
Sjöng du senast för? mona
Spelade du tv-spel med senast? sam
Vill du ta med på en romantisk resa nu? jadu
Förtjänar att dö? Ingen förtjänar att dö
Är söt? absolut mona

VAD :

Gör dig glad?
familjen, mona och jadu
Gör dig ledsen? lögner,
Vad vill du helst göra nu? träffa honom och bara be om ursäkt.
Önskar du att du slapp göra? ångra
Vill du ha nu? han och mona..
Önskar du dig i födelsedagspresent? Resa till Usa
Längtar du till? få träffa honom.
Tycker du om dina betyg? absolut:
Ångrar du i ditt liv? att jag ljög för honom och att jag aldrig var där när min farmor dog.
Är det bästa som hänt dig? se familjen lycklig.
Hur mycket är klockan? 19.24


RSS 2.0