Djupt

jag vet inte vad det är som gör det, eller varför. Ibland blir det bara så. jag antar att du har berört på något sätt som ingen tidigare gjort. och trots detta, så känns det som jag avskyr dig. Ser jag dig så kan jag inte sluta tänka fundera. jag tror bestämt du är det finaste jag vet. eller är och är. jag vill inte veta av dig ändå är du det enda jag vill se. knepigt. Äh, fuckit ..
vänskap? hur stark är den och vad ska den ge? jag älskar dig, men ibland vill jag bara luta mig tillbaka det känns så onödigt. det känns som om jag kommer hamna i skuggan. eller jag vet att de kommer bli så. fuckit. again.

måste iväg och packa lite grann nu,
jag åker till Iran med mamma på måndag,
en vän följer också med, lär bli en trevlig resa. =)
/dramaqueen
ha de gott... puss

Tatuering

Ska göra en tatuering, jag vet riktigt när men antagligen till sommaren.
Har äntligen bestämmt mig, hitta en bild på nätet
Det ska vara i samma stil som den tatueringen, men den ska vara lite längre upp än midjan ungefär, på vänster sida och det ska stå
"For those I love I will sacrifice".
Sen kommer ja göra en till vid nacken och skriva mitt efternamn.

 
Denna tatueringen gillar ja.. tänkte den stilen när ja tatuerar in "For those i love i will sacrifice"

Ska iväg nu ppöss

Jan. 1, 2010. Du fick mina bitar att falla på plats

Du får mig att skratta genom några bokstäver älskling. Tänk då vad du kan göra med hela dig. Älskar att du bara finns och att du är du, älskar att jag kan sätta ord på att du är de underbaraste ja vet.
och jag brukar splittra hela världen framför mina fötter så att jag kan välja ut de bästa bitarna och pussla ihop en egen värld men nu är det du som lägger bitarna och dom liksom bara faller på plats brevid mina och jag gör allt för att inte trampa och splittra och såhär långt lever vi starkt och trots små felsteg på vägen så lyckas bitarna alltid hitta tillbaka och vi gömmer oss under ditt täcke och tänker att detta är en dag att minnas sedan somnar vi till samma andetag I fuckin adore you och det är dina bitar som fick mig att falla framåt baklänges och åt sidan. min.


att alkohol påverkar så mycket, det är fruktansvärt. haha

kysssssss och gott nytt år, må det nya året tillbringa lycka, mycket att älska och framgång till var och en av er.
massa pussar, kyssar.
2010, FÅ SE VAD DU HAR ATT ERBJUDA PÅ!

Loov3(notera 3:an, hahahahahaha I like)

RSS 2.0