Livin la vida.

Heeejsan ligger i sängen lyssnar på musik och väntar på gästerna från Danmark!
Dem ska väl komma strax, antar ja. Gud vad ja är hungrig, ska dem komma snart eller?
Idag ska ja väl vara hemma och umgås med min familj, därefter ska ja min syssling och Sam ut. Antingen så ska vi sätta oss på ett cafe, eller bio får se hur det blir! Har inte varit i skolan under veckan, härligt. Jag saknar skolan, det gör ja faktiskt, har börjat gilla Angeredsgymnasiet nu när det är två månader kvar, haha. Nice.
Nej men, just nu lyssnar ja på Mariah Carey - Obsessed . And I was like, why are you so obsessed with me? huuh. Skön låt..

Ska iväg nu och kolla på One Tree Hill gillar det!
puss på er, trevlig helg !

Brrrrrrrr.....

Hej på er, hur har ni det egentligen i det här vädret? Svin kallt!
Gick upp vid 10 imorse och skulle till skolan men det blev inte av. För taket i skolan kommer antagligen rasa när som helst, så vi har ledigt nu i några dagar härligt! Så ja gick ut och rasta Shanja iställlet, mosters hund som jag får ta hand om tills dem är tillbaka. Det var så kallt! Har inte varit så aktiv sen jag kom från Iran, har inte haft tiiid haha. Nej men haft fullt upp med skolan, familjen, vänner och min pojkvän. Resan till Iran var helt underbar, träffade släkten och hade det skoj helt enkelt! Vi har fått en ny bebis, som heter Nika min kusins dotter. Sötnosen, saknar henne! Sen var ja i Iran med en vän, Mona. Hade det skoj faktiskt! Annars har ja ju, hm.. vad har ja gjort egentligen? varit på några födelsedagar, umgåtts med min pojkvän, med vänner m.m. Juste det är en sak ja har missat, Farsan! Har inte sett den än, hört att den är riktgt bra. Får la se :D

Laaaa studenta snart, gött.. Gick till SYO igår och jag ska söka till Socionom, fan vad ja har ändrat mig hela tiden men så är det. Kommer antagligen eller ja hoppas att jag kommer in här i Göteborg! Annars blir det jobbigt.

Nu ska ja gå och äta nåt. hungrig. puss på er


RSS 2.0