hejsvej

Jag har inte vart så värst aktiv nu på senaste, har inte haft så mycket tid. Ska däremot berätta för er vad jag har sysslat med undertiden. Min vän Mona kom från USA i tisdags, har haft fullt upp med henne. I fredags kom Amir och Rawand o hämtade oss i Gamlestaden med en skåpbil haha, inte så trevligt i bilen måste jag säga. Han har precis fått körkortet grattis till honom;) bortsett från allt detta nu så  var vi bjudna på en fest igår  Jonathan var bjuden bl.a haha, lite segt måste jag säga. Men vi hade iallafall rätt så kul, sedan har jag bara haft skola. Har två projekt som ska vara klara om två-tre veckor, men jag är nästan klar med en projekt så det känns rätt så gött. Idag ska Donija komma hit senare mot kvällen ska vi in till stan och möta Farshid och Mona, sedan kanske Jonathan kommer kan jag nog chansa på.

Motto: Följ ditt hjärtat och inte vad andra säger.
Music: DJ Poria Mix 2008

Har inte så mycket att tillägga nu längre, inga tankar för tillfället.
Men ni får har det så bra puuuuuuss


Stämmer trots allt

Ja det stämmer trots allt, det där med att ge killar fingret och de tar för sig, dem tar hela handen fan. Ångrar att jag ens skickade det sista sms:et till dig, he do fun of me?allvarligt, hur gammal är du egentligen? skäms. Ödet säger mycket, det var bra att det inte blev någonting mellan mig och dig, du är bara för omogen och oseriös orkar inte med dig längre! Killar kan verkligen leka med en så bra va! Shit, det värsta är att jag aldrig har stannat så länge, tänkt och sagt precis som jag kännt till en kille, men trots allt detta så vet jag att du absolut inte förtjänar mig. Du är precis som alla andra och inte ett dugg bättre.
Väx upp fan, lär dig lite av dina misstag du med. Jo det är mitt fel visst, jag har sänkt mig så mycket till skillnad från dig. Jag gjorde ett fel men så mycket du överdriver alltså. Du är inget speciell, jag kan leva med att du inte finns i mitt liv. Innan visste jag inte om det men nu är jag helt jävla säker ska du veta. Önskar att du hittar min blogg, skulle kännts så gött faktiskt. 

Bortsett från vissa killar så finns det underbara med. Skrev i förra inlägget om min kusin som hade dött, Nila Alikhan.
Hennes pojkvän Siamak älskade henne verkligen och hon är borta nu. Men han älskar henne fortfarande, han hade köpt alla rosor/blommor som hon hade tyckt om och lagt de i hennes rum. Ringer till hennes mobil varje dag trots att hon är borta nu. Dessutom så har hon ingen vanlig begravning utan ett eget rum, han har egna nycklar och han besöker henne varje dag. Det kallar jag för en äkta killle och för riktig kärlek.


Iallafall idag var det Ali och Kasras födelsedag, dem firade den på Stig Center Bowling såklart. Vem vann? Diana haha. Nej men önskar dem all lycka och ett stort grattis verkligen. Sedan har jag inte gjort så mycket, åkte hem till Niyosha bakade en kaka hann inte äta, åkte hem blev lite sent med tanke på att jag har skola imorn. Men nu ska jag röra på mig mina käraste.

Motto: Familjen betyder mest.
Musik: Persian Open Air Concert in Frankfurt ,Andy Shayad Kaiser 1

puuuuss

tjohej

orkar inte skriver, har inga ord och kan inte tänka på något annat än Nila.(min kusin som dog) jag mår nästan dåligt hela tiden, trots att ja försöker tänka positivt. Men det är inte lätt! I december blir det nog Iran för min del, sommaren ska jag till Usa och Canada hoppas jag på. Skolan har börjat som jag skrev i andra inlägget. Idag skulle vi till Saltholmen, jag gick upp och var väldigt trött, åkte in till stan och ångrade mig halvvägs. Gick och köpte en Kycklingröra med currysås, sjukt gott..fast brukar oftast må dåligt efter att jag käkat upp en hel.
Har börjat läsa en bok som heter "Pojken som kallades Det", den är oerhört bra!! Läs den säger jag bara.
Nästa tisdag kommer min pärla till Göteborg, så det blir nog en hel vecka och helg med den tjejen. Saknat dig väldigt mycket.
Men nu ska jag chila iväg till en annan sida kommer in och skriver snart.

Dagens låt: Amo - Adat [www.PersianBase.com]
Motto: Livet är orättvist.

Ha det bra puuuss


Skolan

Hejsaan allihopa
Jag har inte kunnat skriva här på några dagar. Något som jag inte ville skedde, min kusin Nila dog i förregår. Det var hemskt, asså en utav de svartaste dagarna i mitt liv!! :( Jag mår så dåligt men jag kämpar för hennes skull, för jag vet att hon inte vill att jag ska gråta varje dag för henne. Det kom verkligen som en chock, kan fortfarande inte förstå att hon är bort, sjukt hemskt. Men iallafall just nu sitter jag i skola och jag har haft runt 6 lektioner idag, helt sjukt. Fast jag orkar mer:) saknat skolan faktiskt. Robin går också i den här skolan, jag, han och Hanna gick i samma klass i 1:an och 2:an. Så det är kul att vi alla tre gå här tillsammans. Idag började vi med Psykologi A och det var jättekul. Ska bli Psykolog faktiskt =) så det är bäst!
Men nu ska jag gå iallafall, har bild strax ha det bra puuuss

RSS 2.0