Sommarlovet

Hej på er, allt bra med er? själv mår jag inte så bra, börjar bli lite småsjuk. Dåligt väder, regnar så less på Sveriges väder. "Solen är rädd för Sverige" -  det är vad jag tror och säkert många andra med.
Ska berätta lite kort om mitt sommarlov, den är inte slut än. Skolan börjar 1 September för min del, heell yeah!

Sommarlov
Sommarlovet har vart helt okej för min del. Planerana för denna sommaren var att jag skulle stanna kvar i Sverige och jobba men inget blev av. Jag fick ett jobb på äldreboendet här i Kärra, men jag trivdes inte med jobbet det var väldigt jobbigt. Jag jobbade iallafall i två dagar sedan bad jag min mamma ringa och säga att jag slutar. Jag ringde till mina kusiner i London och frågade om jag kunde resa dit i några veckor och det var självklart okej för dom. Jag packade väskan, köpte en biljett till london stannade där i tre veckor. Först åkte jag till Brighton till mina kusiner, hade ganska skoj där men var lite jobbigt eftersom att dom var vegetarianer och jag klarade inte av det haha. Kött behöver jag för att kunna överleva. Så jag tog tåget efter tre dagar och åkte till London, där jag mötte min kusin. Där hade jag det verkligen jätteskoj, han jobbade men jag hade ändå kul. På morgonen gick jag upp, käka frukost i Hilton Hotell PS. det var gratis för han jobbar där. Sedan åkte jag med Jubeeli Line till, Oxfordstreet, Phicadelli street, Bond street, Canda water m.m. Brukade gå till Casino och spela lite ibland, det var ganska kul. Hitta några vänner med. Vi åkte och klubba nästan varje kväll., Men sedan efter ett tag började jag längta hem faktiskt, som sagt "Borta bra men hemma bäst" och det är sant. Den 11agusti åkte jag tillbaka och sedan har jag inte gjort så mycket. Så var sommarlovet för min del, hoppas på en bättre och finare väder nästa sommarlov.

Idag ska jag gå på en övningskörning kurs, för att få tillstånd. I tre timmar ska jag sitta och lyssna, lite långtråkigt men samtidigt värt.

Well, idag har jag inte haft tid och tänka på honom. Hoppas att jag kommer över honom snart. Ska träffa Amer på lördag, ska bli kul. Han ska "hjälpa" mig och komma över honom. Så på lördag ska jag åka till Kungälv.
Nu ska jag gå och laga mat med mamma, skriver nog mer senare ikväll.

Dagens låt: 7th Band - Setareh

Motto: Var dig själv

Ha det bra allihopa, puuss på er så länge .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0